Nationale IDO Dag 2023 header

Verwijs voor meer digitale vaardigheden door naar SeniorWeb

Spreker(s)

Hans Straatman (SeniorWeb)
Raquel Wanrooij (SeniorWeb)
Carla Bellaard (Bibliotheek Theek 5)

Omschrijving

Met ruim 150.000 leden, meer dan 485 leslocaties, waarvan 279 gevestigd zijn in bibliotheken, zijn we een bekend en sterk merk. De samenwerking met bibliotheken is hecht en voor beide partijen waardevol. De SeniorWeb vrijwilligers helpen dagelijks bezoekers van bibliotheken met hun digitale vragen. Dat doen ze via inloopspreekuren, door het geven van workshops en één op één uitleg. Met geduld en in een rustig tempo

Het IDO biedt nieuwe mogelijkheden om de samenwerking met SeniorWeb nog sterker te maken. We vullen elkaar uitstekend aan! Een IDO biedt praktische hulp voor het regelen van zaken met de overheid en in de SeniorWeb leslocatie kan men oefenen en geholpen worden met computerproblemen.

Werkt uw bibliotheek al samen met SeniorWeb? Dan kunt u bezoekers vanuit het IDO doorverwijzen naar het SeniorWeb inloopspreekuur. Werkt u nog niet samen met SeniorWeb dan kunt u een samenwerking opstarten. Meld u dan in aan voor deze sessie, dan vertellen wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen!

Type sessie

Ronde 4

Wanneer

dinsdag 14 maart 2023 van 15:05 tot 15:55 uur

Zaal

Solar

Downloads

[PDF] Verwijs voor meer digitale vaardigheden door naar SeniorWeb

Chats